PRODAJA

k6

VIJČANI KOMPRESORI - COMPARG

COMPARG vijčani kompresori njemačke proizvodnje A-Serije su punjeni uljem, dizajnirani za glatku i ekonomičnu proizvodnju komprimiranog zraka u industrijskim pogonima. Odlikuju se kompaktnim, logično postavljenim dizajnom, visokokvalitetnim materijalima i izradom, koristeći ključne komponente vodećih proizvođača. U standardnoj isporuci ARD-serija opremljena je hladnjakom.

Značajke

  • Moderan, energetski učinkovit .
  • Mikroprocesorski kontroliran za optimalan troškovno učinkovit rad kompresora.
  • Inteligentnim dizajnom svih ključnih komponenti, unutarnji gubici tlaka svedeni su na minimum, što rezultira primjetnom uštedom u ukupnoj potrošnji energije.
  • Korištenjem učinkovitog sustava za odvajanje ulja postiže se da je ostatak ulja u komprimiranom zraku najviše 3 mg / m3.
  • Svi su filtri i separatori lako dostupni za servisiranje.
VijcaniKompresori

VIJČANI KOMPRESORI - FINI

Vijčani kompresori FINI su odgovor na sve potrebe industrije i manjih pogona  gdje je komprimirani zrak jedan od osnovnih energenata. Serija vijčanih kompresora ROTAR je napravljena za kontinuirani rad u različitim uvjetima korištenja s posebnom pažnjom na potrošnju energije, niske oprativne i troškove održavanja kao i jednostavnu montažu i korištenje.

U ponudi imamo:

  • vijčane kompresore s motorima od 2,2 - 250 kw. Manje jedinice mogu biti na spremnicima do 500 litara i s integriranim sušačem zraka.
KlipniKompresori

KLIPNI KOMPRESORI

Klipni kompresori FINI s direktnim i remenim prijenosom, snage motora 0,75 - 15 kw na spremnicima od 6 - 1000 litara s jedno i dvocilindričnim kompresorskim glavama u različitim izvedbama: za manje radionice, srednje i veće kao i posebne izvedbe - bezuljni (medicinski) i visokotlačni (do 35 bara).

Asortiman klipnih kompresora pokriva sve potrebe profesionalne uporabe od malih radiona do lake industrije.

SusaciFilteri

SUŠAČI ZRAKA, FILTRACIJA ZRAKA I SPREMNICI ZRAKA

U 100 m3 komprimiranog zraka ima 2,2 litre vode (75% tekućina, 25% plinovito stanje), 2 grama ulja, 8 miliona čvrstih čestica... Svi utječu na kvalitetu proizvedenog zraka i uzrok su koroziji cjevi i kvarenju pneumatske opreme.

U ponudi imamo:

  • širok spektar opreme i pribora za sušenje, filtriranje i razvođenje komprimiranog zraka proizvođača FINI
IndustrijskaPneumatika

INDUSTRIJSKA PNEUMATIKA

Pneumatski ventili, ručni, mehanički, elektromagnetski, priključci, cijevi i brze spojke, ...

Vrlo brzo možemo riješiti gotovo sve probleme u održavanju.

Izradom i  popravkom pneumatskih cilindara promjera 32-125 mm u vrlo kratkom roku rješavamo brzo gotovo sve zastoje u proizvodnji nastale uslijed kvarova.

LINKOVI:

Vijčani kompresori
COMPRAG
Klipni kompresori
FINI
Klipni kompresori
GIS AIR
Vijčani kompresori
FINI
Medicinski kompresori
FINI
Industrijska pneumatika

Comments are closed.